Alegerea pastei de dinti potrivite

Atât timp cât pasta dumneavoastră de dinți conține fluor, marca nu are o importanță deosebită, indiferent că este sub formă de pastă, gel sau chiar pudră, sau că aceasta are o anume aromă. Toate pastele de dinți pe bază de fluor acționează eficient împotriva plăcii și curăță și lustruiesc smalțul dentar.
Dacă dantura dumneavoastră este hipersensibilă la fierbinte sau rece, luați în considerare posibilitatea utilizării unei paste de dinți proiectată special pentru dantura sensibilă, pastă de dinți care să conțină bicarbonat de sodiu și / sau peroxid de hidrogen (ambii agenți de curățire), acestea conferind cavității bucale o senzație plăcută de curat, de proaspăt, care poate reprezenta o motivare de a vă spăla mai des, însă adevăratul ingredient activ care protejează dinții dumneavoastră este fluorul.
Pastele de dinți noi oferă formule avansate de albire cu scopul de a îndepărta petele și de a face dantura mai albă și mai strălucitoare, deși nu pot egala nici pe departe eficacitatea unui tratament de albire profesional administrat sau prescris de un stomatolog

No Comments Yet.

Leave a comment