Autoclav Domina Plus B

Autoclav Domina Plus B

Autoclav de clasa B produs de firma italiana DentalX, Domina Plus B Premium Line, aduce ca noutate pompa de vacuum cu doi cilindri si un nou software pentru fractionarea vacuumului in 4 etape, asigurand o expluzare optima a aerului in etapa initiala si apoi in cea finala, astfel asigurand o uscare perfecta a tuturor istrumentelor introduse.
Domina Plus B poate steriliza si cele mai dificile materiale, cum ar fi cele cu cavitati sau instrumentarul cu pori, indeplineste cele mai noi standarde internationale si a trecut cele mai dificile teste de sterilizare ( testul Bowi&Dick si Helix).
Toate etapele si ciclurile de sterilizare sunt controlate de microprocesor, astfel se elimina riscul de eroare umana si ajuta la monitorizarea procesului de sterilizare. Totodata Domina Plus B ofera posibilitatea setarii parametrilor de sterilizare manual.
Toate acestea fac ca Domina Plus B sa fie un autoclav cu performante foarte ridicate, dar cu un consum scazut, respectand cele mai stricte standarde de siguranta.
Autoclavul permite arhivarea datelor de sterilizare direct pe PC, iar precizia sistemului elimina in totalitate socul termic, care poate duce la deteriorarea turbinelor sau a pieselor de mana.
Caracteristici: -vacuum fractionat in 4 etape
-clasa B
-microprocesor integrat
-8 programe
-program automat de intretinere si curatare
-ciclu de noapte
-camera de sterilizare din cupru placat cu nickel, eliminand socul termic
-imprimanta incorporata
-standard CE 93/42

No Comments Yet.

Leave a comment