Estetica dentara

Din dorinta oamenilor de a avea un zambet cat mai aproape de ideal s-a nascut estetica dentara. Estetica dentara se adreseaza pacientilor care-si doresc dinti sanatosi, bine aliniati, de o forma cat mai apropiata de perfectiune, si, nu in ultimul rand, mult mai albi. Din fericire, tehnologia actuala, foarte avansata, ne pune la indemana o gama foarte variata de mijloaceiar dvs sa dobanditi un zambet spectaculos, mai alb si mult mai tanar, asa cum vi l-ati dorit intotdeauna.

Cum ajungem la un zambet sanatos?

  • Un zambet cuceritor nu poate fi decat unul foarte stralucitor, de aceea estetica dentara apeleaza la igienista dentara pentru curatenie prin detartraj ultrasonic,
  • periaj profesional rotativ si indepartarea petelor de pe dinti cu ajutorul unui jet sub presiune de apa si particule abrazive de bicarbonat.

Cum am putea vorbi de un zambet fara cusur daca ar exista cel mai marunt inceput de carie dentara? Bineinteles ca ele trebuie tratate chiar de la debut iar la Byo Dental Practice gasiti materiale compozite fotopolimerizabile de o foarte buna calitate si in toate nuantele coloristice si medici odontologi care rezolva impecabil procesele carioase.

Atunci cand dintii sunt ireversibili compromisi, cand distructia este foarte mare, cand culoarea este cu totul inacceptabila sau forma lasa mult de dorit, ei pot fi imbracati de catre medicul protetician in coroane total fizionomice din portelan cu sau fara suport metalic. Excelenta in materie estetica pentru coroanele dentare este data de lucrarile integral ceramice si de cele realizare pe cape din zircon.

Atunci cand aspectul gingiei dumneavoastra este nesatisfacator, cand gingiile sunt rosii si inflamate sau inserate la un nivel nefiresc, apelam la specialistii nostri parodontologi care, prin proceduri specifice, medicamentoase si chirurgicale, au solutii pentru cele mai multe dintre probleme.

Cabinet Stomatologic Bacau

Comments are closed.