Sterilizarea

Fara compromisuri! Sterilizarea & siguranta actului medical este prioritatea noastra nr.1!

Fiecare dintre dvs va beneficia de rigorile impuse de respectarea cu maxima strictete a standardelor internationale in asigurarea unei sterilizari 100% corecte si a prevenirii raspandirii germenilor patogeni (virusuri si bacterii):

  1. fiecare membru al echipei medicale beneficiaza periodic de efectuarea de analize medicale de control, este verificat si indrumat constant in respectarea cu maxima strictete a normelor impuse, privind prevenirea si impiedicarea raspandirii germenilor patogeni
  2. fiecare trusa de consultatie si instrumentar steril este desigilata in fata pacientului, avand pe el marcajul datei si orei sterilizarii
  3. fiecare membru al echipei medicale foloseste halat, manusi, masca de unica folosinta, precum si ochelari de protectie
  4. fiecare membru al echipei medicale foloseste inaintea oricarei interventii, solutii antiseptice de prespalare si spalare a mainilor (dupa care se aplica manusile)
  5. fiecare pacient beneficiaza de un numar mare de consumabile de unica folosinta: pahare, aspirator salivar, camp de lucru, tavite de consultatie, bavetica si capelina de protectie
  6. fiecare unit dentar are circuit autosterilizant intern, iar dupa fiecare interventie unitul este dezinfectat si curatat obligatoriu si la exterior (sterilizare chimica)
  7. fiecare instrumentar folosit este presterilizat in cutii cu solutii speciale, este spalat, introdus in folii sterile de unica folosinta si introdus spre sterilizarea propriu-zisa in autoclava (sterilizare la cald). La finalul ciclului, autoclava va printa un bilet inscriptionat cu ziua si ora efectuarii sterilizarii
  8. fiecare cabinet are toate suprafetele (mobilier-pardoseala) curatate riguros cu solutii speciale pentru eliminarea germenilor patogeni (virusuri si bacterii)

Fara compromisuri! Fara riscuri!

Autoclav de clasa B produs de firma italiana DentalX, Domina Plus B Premium Line, aduce ca noutate pompa de vacuum cu doi cilindri si un nou software pentru fractionarea vacuumului in 4 etape, asigurand o expluzare optima a aerului in etapa initiala si apoi in cea finala, astfel asigurand o uscare perfecta a tuturor istrumentelor introduse.
Domina Plus B poate steriliza si cele mai dificile materiale, cum ar fi cele cu cavitati sau instrumentarul cu pori, indeplineste cele mai noi standarde internationale si a trecut cele mai dificile teste de sterilizare ( testul Bowi&Dick si Helix).
Toate etapele si ciclurile de sterilizare sunt controlate de microprocesor, astfel se elimina riscul de eroare umana si ajuta la monitorizarea procesului de sterilizare. Totodata Domina Plus B ofera posibilitatea setarii parametrilor de sterilizare manual.
Toate acestea fac ca Domina Plus B sa fie un autoclav cu performante foarte ridicate, dar cu un consum scazut, respectand cele mai stricte standarde de siguranta.
Autoclavul permite arhivarea datelor de sterilizare direct pe PC, iar precizia sistemului elimina in totalitate socul termic, care poate duce la deteriorarea turbinelor sau a pieselor de mana.

Autoclav Byo Dental Practice Bacau

Autoclav Domina Plus B Byo Dental Practice

Caracteristici: -vacuum fractionat in 4 etape
-clasa B
-microprocesor integrat
-8 programe
-program automat de intretinere si curatare
-ciclu de noapte
-camera de sterilizare din cupru placat cu nickel, eliminand socul termic
-imprimanta incorporata
-standard CE 93/42

Aparatul de sigilat.

Este un aparat automat de sigilat, de mare capacitate, care sigileaza pungile inainte de sterilizare cu operatii putine si simple. O sterilizare exacta si sigura depinde foarte mult si de ambalarea sigura a materialului care urmeaza a fi sterilizat. Datorita particularitatii rolelor, a hartiei si a foliei de plastic, materialele raman totalmente sterile chiar si dupa terminarea sterilizarii. Un semn de pe punga isi va schimba culoare astel indicand terminarea sterilizarii. In concordanta cu normele, aparatul va efectua o sigilare de o latime de 12 mm. Aparatul este prevazut cu un brat al carui actionare porneste automat procesul de sigilare iar opriea automata se face prin alarma si prin emiterea de semnal luminos. Se poate comada si fara suportul pentru role.

Aparat Sigilat Pungi Byo Dental Practice

Aparat Sigilat

Cabinet Dentar Bacau

Comments are closed.